Bomen KappenDaveri Boomverzorging

daveri kappen kop

Vellen, rooien en kappen van bomen

Het zogenoemde vellen, rooien of kappen van bomen is een van de hoofdtaken van mijn bedrijf. Alleen, samen met hulp van de klant of mijn collega’s worden klussen van groot tot klein aangenomen.

Vakkennis

Hierbij leveren we precisie werk zodat onder controle ook de meest moeilijke klussen veilig worden geklaard. Gekscherend gezegd, kan iedereen een boom laten vallen, maar de juiste richting wordt daarbij niet altijd gehaald.

 

Het is beter een professional in te huren

Een bestaande boom dient goed onderhouden te worden door een ervaren boomverzorger. Een boom die het eind van zijn bestaan heeft bereikt dient op professionele wijze gekapt of gerooid te worden, dit moet altijd aan een vakman worden overgelaten voor de veiligheid. Daveri boomverzorging beschikt over de juiste kwalificaties en ervaring om dit op verantwoorde wijze uit te voeren.

Wij zijn bijna 10 jaar actief in het kappen van bomen. Al die jaren ervaring hebben ons geleerd dat iedere boom anders is. Wij zijn ervaren en bedreven in het kappen van alle soorten bomen. Daveri Boomverzorging kan u prima helpen wanneer er bij u een boom gekapt moet worden. Daveri beschikt over de juiste materialen en machines. Onze vakkundige boomklimmers beheersen de veilige en noodzakelijke klimtechnieken. Wij komen graag bij u thuis om de situatie te bekijken en u advies te geven over de manier van kappen, de kapvergunning en wanneer het kappen van de boom het beste kan plaatsvinden.

Het verschil tussen bomen kappen en bomen rooien is essentieel. Bij het kappen wordt alleen de boom verwijderd. De boomstob (boomstronk) blijft achter. Bij het rooien wordt ook de boomstob weggehaald. Het regulier kappen van bomen, het klimmend afbreken van bomen maar ook het vellen met de mobiele en telescoopkraan wordt door ons veel gedaan. Door snel en efficiënt te werken kunnen wij vaak tegen een voordelige prijs ons onderscheiden ten opzichte van veel collega’s.

Natuurlijk staat veiligheid voorop, daarnaast is het ook fijn om te weten dat wij volledig verzekerd zijn tegen eventuele schade. Dus voor maatwerk in het kappen van bomen kunnen wij bij Daveri Boomverzorging u met al uw vragen helpen.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Wij adviseren u graag over onze diensten

Neem contact met ons op per e-mail of per telefoon, uw boom is onze zorg!

Neem contact op