Bomen SnoeienDaveri Boomverzorging

daveri snoeien kop

Snoeien van bomen

In ons vak zeggen wij wel eens "snoeien doet groeien en bloeien". De kunst is alleen niet te veel en niet te weinig. Het snoeien van bomen is een vak apart. Om welke soort gaat het, wat zijn de wensen van de klant? Welk eindbeeld wordt er gerealiseerd, wat zijn de gevolgen op de langere termijn?

Verantwoordelijk snoeien

Dit zijn enkele vragen die de boomverzorger in acht moet nemen. Ook moet er nagedacht worden over de conditie van de boom en welke acties er verantwoord genomen kunnen worden.

 

Bomen hebben zorg nodig

Bomen en groot gegroeide heesters hebben zorg nodig. Zeker als er in een relatief kleine tuin de bomen en planten te breed en te hoog zijn voor de tuin. Eerst wordt gekeken wat het feitelijk probleem is, welke type boom het is en hoe we de boom veilig kunnen behandelen. Als specialist in boomverzorging kan Daveri de natuurlijke vorm van uw bomen door snoei behouden. Bomen die daarvoor geschikt zijn, kunnen we door snoei een andere uitstraling geven, bijvoorbeeld een leivorm of een knotvorm. Ook kunnen we daarvoor geschikte bomen snoeien tot een haag.

Het blijft niet altijd bij snoeien alleen. Het kan nodig zijn dikke takken weg te halen, waardoor er weer jonge en krachtige scheuten worden gevormd. Onmisbare boomverzorging voor sommige soorten is het wegnemen van steil groeiende takken omdat die kunnen uitscheuren en flinke wonden achterlaten met kans op infectieziekten. Bij boomverzorging kunnen we ook zieke en dode takken weghalen, en gebroken takken en dubbele toppen verwijderen. Zo houden we uw bomen in goede conditie.

Nadat er een besluit genomen is kan er gesnoeid worden. Het klimmend snoeien en snoeien met de hoogwerker kan door ons worden uitgevoerd. De voordelen van klimmend snoeien zijn dat er geen hoogwerker moet worden afgerekend, geen schade aan bijvoorbeeld gazon etc. wordt gemaakt en dat er ook op moeilijk bereikbare plekken kan worden gewerkt. Het voordeel van een hoogwerker is natuurlijk dat er snel veel kan worden gedaan.

Lanen snoeien, bomen in korte tijd verwijderen en het vrijgekomen tak- en stamhout afvoeren is geen probleem met onze snippercombinatie. Hiermee kunnen we achter een hoogwerker aanrijden en snoeiafval tot 22 cm versnipperen en stamhout per direct in segment zagen, opladen en afvoeren. Voor een verantwoorde natuurlijke snoei, maar ook kandelaberen en advies kan Daveri Boomverzorging u helpen.

София plus.google.com/102831918332158008841 EMSIEN-3

Wij adviseren u graag over onze diensten

Neem contact met ons op per e-mail of per telefoon, uw boom is onze zorg!

Neem contact op